2 7 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Måndag: Varierar
Tisdag: Varierar
Onsdag: Varierar
Torsdag: Varierar
Fredag: Varierar
Lördag: Varierar
Söndag: Varierar

 

Fotvård

 

MEDICINSK FOTVÅRD | 50-60 min

Medicinsk fotvård innebär att fotterapeuten förebygger, behandlar och lindrar den ohälsa som kan förekomma på fötterna. Hos oss är alltså Du som har en frisk fot men vill förebygga ohälsa är givetvis lika välkommen som Dig med ev. diabetes eller en reumatisk sjukdom samt Dig som har remiss från både region Halland och Västra Götalandsregionen.

Att behandlingen är medicinsk ger även Dig som kund en garanti att Du behandlas med en stor kunskap om anatomin och dess komplikationer från höft till fot, samt att du garanteras en stor kunskap om hygienen på verktygen du behandlas med, samt i lokalen du behandlas i.

Behandlingen går till så här:

Klassisk fotvård där du efter ett skönt bad med väldoftande olja får dina eventuella förhårdnader, liktornar, hälsprickor, nageltrång och kartnaglar mm behandlade. Naglar klipps och filas och dina fötter masseras mjuka med en ekologisk fot kräm anpassad just för Din fot. Du får även råd angående inlägg och avlastningar mm.

Behandlingen utförs av Anette, som är utbildad undersköterska samt har Kvalificerad Yrkeshögskoleutbildning i medicinsk fotvård. Anette är medlem i Sveriges Fotterapeuter vilket är en yrkesorganisation som ger dig trygghet vad gäller utbildning och kvalité, samt att behandlingsskadeförsäkring finns.


NAGELKLIPPNING | ca 30 min

 

Efter ett kortare fotbad (vid behov) så klipps dina naglar. 
Dina nagelfalsar rensas och dina nagelband fräschas upp. Har du tjockare naglar slipas de ner. Allt bedöms och anpassas efter just dina fötters behov. Önskas lack så görs det i mån om tid.

fot4