2 7 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Måndag: Varierar
Tisdag: Varierar
Onsdag: Varierar
Torsdag: Varierar
Fredag: Varierar
Lördag: Varierar
Söndag: Varierar

 

Kroppsbehandlingar

 

CELLULITBEHANDLING MED KOPPOR | 45 min

 

Denna behandling reducerar celluliter med hjälp av koppor.
Koppningen ökar blodflödet och hjälper till att rensa ut slaggprodukter, vilket gör att det blir ett bättre flöde i bindväven och därmed minskar celluliterna.


GUA SHA | 60 min | 30 min

 

Gua Sha är en skrapteknik där man löser upp blockeringar och stagnationer i kroppen. En person kan ha mer eller mindre Sha (rodnad) beroende på omfattningen av stagnation. Vanligt är att finna Sha vid nacke, axlar och rygg. Denna skrapterapi utförs på hud och muskler med smärre cirkulation som i sin tur orsakat smärta och stelhet. Skrapningen sker ofta längs kroppens meridianer eller på akupunkturpunkter som står i direkt förbindelse med kroppens inre organ.


ZONTERAPI / REFLEXOLOGI | 90 min | 60 min

 

Zonterapi är en behandlingsmetod som har använts sedan 5 000 år tillbaka, men som fungerar i högsta grad även idag. Med hjälp av mina händer och zonstavar stimulerar jag olika zoner på fötterna och kroppen. Dessa zoner representerar kroppens olika organ och kroppsdelar, vilket leder till att energiflödet ökar och kroppens egna självläkningsprocess sätts igång när zonerna masseras. En zon som ömmar berättar att det finns en obalans i kroppen och denna obalans kan smärta rejält, men det är du som bestämmer trycket, inte jag. Kairon reflexologi är en vidareutveckling av den klassiska zonterapin, där hela kroppen nu får zoner. Behandlingsmetoden baseras på en elemäntlära och arbetar med alla aspekter av människan, vilket gör att den lämpar sig även för känslomässiga, mentala och stressrelaterade symtom. En behandling kan hjälpa dig som besväras av migrän, nack-och ryggproblem, mag/tarm-problematik, stress, minskad livsglädje och värk eller andra åkommor av olika slag.

Självklart får du komma på ett besök av ren nyfikenhet!