2 7 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

BUTIKENS Öppettider

Måndag: STÄNGT
Tisdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: STÄNGT
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lördag: STÄNGT
Söndag: STÄNGT

Massage

 

massage

KLASSISK MASSAGE

 

Massagen är djupgående och ger dina muskler ökad cirkulation och avslappning.
Här använder vi de klassiska greppen: effleurage, petrissage, friktioner och tapotement.
Massagen kan ges både mjuk och som sportmassage.
Den hjälper till att mjuka upp spända muskler, håller dem avslappnade, smidiga och elastiska. Ökar blodcirkulation, stärker immunförsvaret, rensar lymfsystemet, har positiv och lugnande inverkan på hormonsystemet och på nervsystemet.

HELKROPPSMASSAGE | 60 min, 735 kr eller 120 min, 1225 kr

 

Här har Du möjlighet att välja hur Du vill att Din massagetimme skall se ut. Vill Du ha hela timmen fokuserad på rygg/axlar eller varför inte hela kroppen?

DELKROPPSMASSAGE | 45 min, 605 kr

 

Skön klassisk rygg, nacke och axelmassage för spända muskler.

DELKROPPSMASSAGE | 30 min, 465 kr

 

Skön klassisk rygg, nacke och axelmassage för spända muskler.


MASSAGETERAPI | 60 min, 750 kr

 

I denna massageterapeutiska behandlingen fokuseras behandlingen på ett specifikt muskulärt område. Denna resultatinriktade behandling inkluderar massage, triggerpunkter, muskeltöjning samt avslappningsteknik.


FIBROMASSAGE

 

En mjuk taktil massage för dig som har kronisk muskelsmärta t ex Fibromyalgi. Med taktil massage menas att man inte ”knådar” musklerna hårt utan det är beröringsmassage.

120 min, 1225 kr

60 min, 735 kr

45 min, 605 kr

30 min, 465 kr


RAINDROPPMASSAGE | 60 min, 745 kr

 

Regndroppsmassage är en mjuk & varsam SPA-behandling som är mycket effektiv genom kraften i terapeutiska, 100% eteriska oljor.

Regndroppsteknik/massage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor läggs på kroppens reflexpunkter, både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning.
Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.
Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.
Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.
Regndroppsteknik/massage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.
Under behandlingen används 9 olika eteriska oljor.


AROMAMASSAGE | 30 min, 465 kr

 

Aromamassage är en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi. Under massagen används eteriska oljor både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. Vilka oljor som används beror på vad just din kropp och ditt sinne behöver.


TOPP TILL TÅ | 90 min, 895 kr

 

Skäm bort hela dig! 
Här får du en avkopplande helkroppsmassage med väldoftande olja. Även ansiktet behandlas genom en skön massage, peeling och passande mask.


THAIMASSAGE | 60 min, 750 kr

Thaimassage är en kraftfull teknik som är en kombination av stretch och massage. Metoden har sedan tusentals år sina rötter i Indien och skrevs på palmblad under 1600-talet. Därefter infördes den i Thailand där den har expanderat. I Sverige är den mindre vanlig, men desto mera betydelsefull. Thaimassage arbetar igenom kroppen som helhet och utövaren använder både händer och fötter. Vill du ha en hårdare massage så rekommendeas denna strarkt.


DYNAMISK THAIMASSAGE | 60 min, 750 kr

Dynamisk Thaimassage är hämtad ifrån thaimassage och osteopati. Genom gungande, rytmiska och harmoniska rörelser aktiverar vi elementet vatten i kroppen. Här finns en chans för mottagaren att återhämta rörlighet i det muskulära och skelettala systemet. Förbättra vätskecirkulationen genom blod och lymfsystemet. Förnyar och ger god energisk cirkulation och avlastar nervsystemet. De kontinuerliga gungande rörelserna, stora eller mycket små, med tryck eller minimal beröring, försätter mottagaren så småningom i ett djupt avslappnat tillstånd, som ger kropp och sinne möjlighet att läka på ett väldigt effektivt och djupt sätt.

Behandlingen tar ca 60 min, men varje kund får alltid tid efteråt att känna in vad som hänt i kropp och sinne och ”vakna till” i sin takt. Behandlingen utförs på madrass på golvet med kläderna på. Därför är det viktigt att komma i mjuka och flexibla kläder. För att integrera de positiva effekterna i kroppen, rekommenderas att efter behandlingen vara i stillhet och ro, till din förmåga. På så sätt får du ut det mesta av din investerade tid, kraft och ekonomi.


HEALINGMASSAGE | 60 min, 850 kr

Healingmassage är en energibehandling. En kroppsläsning görs och varvar massage med healing. Jag använder olika massagetekniker, däribland thaimassage. Behandlingen passar dig som vill ha en helhetsbehandling utöver det vanliga.

Butikens Öppettider

 

Måndag: STÄNGT
Tisdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: STÄNGT
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lördag: STÄNGT
Söndag: STÄNGT

 

Öppettiderna kan variera, bokningsbara tider finns utöver butikens öppettider.